God morgon!

I natt hade vi en helt underbar natt, Lova sov 23.30-7.30! Jag kunde knappt tro det när jag kollade klockan men gud vad skönt det är att jag fått sova en hel natt utan att behöva kliva upp. Det var ett tag sedan nu. Jag tror att anledningen till att hon sov hela natten var att hon sov lite under gårdagen och att hon åt mycket igår kväll.

Ikväll kommer min pappa och mina två yngsta systrar hit, längtar!


Solen skiner ute idag så efter jag och Lova har ätit ska vi gå ut på promenad. Jag måste handla mat och köpa mer Minifom-droppar till henne.

Lycka ♥

Idag har jag fått Lova att le flera gånger, hon har så himla fint leende och man blir så lycklig av att se henne le!

Måndagslista

Idag måndag är jag glad för att:
  • Våren är här
  • Mamma är på besök och är så snäll och hjälper oss med Line och Lova
  • Pappa, Saga och Sanna kommer hit på onsdag
  • Marcus är ledig idag
  • Line är så underbar
  • Vi har haft Lova hos oss i fem veckor nu
  • Lova växer bra (4300 gram och 54 cm sist)

Grattis mamma!

Idag fyller mamma år! Vi har nyss uppvaktat henne och snart ska vi äta tårta som Marcus har gjort. Han fick en utmaning då mamma äter enligt lchf men jag tror han har lyckats riktigt bra!
Senare idag ska vi ut på promenad, solen lyser så det ska bli härligt.
Lova har sovit oroligt senare delen av natten. Från klockan 6 vaknade hon ofta och var ledsen men hon ville inte ha mat så det var nog magen som gjorde ont. Hon har haft problem länge med magen så hon får Minifom-droppar och det hjälper oftast som tur är för det är så jobbigt att se att hon har ont och att man inte kan göra något.

Eric Saade

Lines favoritlåt är Eric Saades Manboy. Hon sjunger den själv, vill att vi ska sjunga den och när vi lyssnar på Spotify är det endast den låten som gäller. Så därför när vi läste att han skulle vara på Tuna Park idag bestämde vi att vi skulle åka dit och lyssna. Line gick och längtade hela dagen, hon frågade när vi skulle åka och hon laddade genom att titta på bilder och musikvideos med honom på internet. Och varje gång vi pratade om honom blev hon generad och gömde ansiktet i händerna :)

När vi kom fram till Tuna Park så var det, precis som vi anade, fullt med folk. Men Line fick se honom då han gick förbi för att gå upp på scenen så hon var glad! Mamma stod sedan i kö i 2 timmar för att ta autograf till Line, Saga och Sanna, det uppskattades av lillgumman.




Barnloppis

Idag har vi varit på barnloppis här i Eskilstuna. Det började klockan 10 så vi kom strax efter det och då var det redan fullt med folk. Det var så mycket folk att man många gånger inte ens kunde ta sig fram så det känns som om man missade många fynd på grund av det. Men vi hittade lite iaf, Lova fick ett par byxor, en body och en klänning och Line fick ett spel (ballongspelet), tre böcker, två linnen, ett par byxor, en pyjamas och ett par tofflor. För allt det betalade vi endast 160 kronor!

Fredag

Igår var jag, Line, Lova och mamma och hälsade på Liza och Lykke! Lykke var så liten och Lova kändes helt plötsligt jättestor. (Lova föddes 26 dagar före Lykke.)


Liza, Lykke, jag och Lova.


Lykke, Line, mamma och Lova.

Idag ska jag och Lova till BVC för vägning och mätning. Det var ett tag sedan nu så det ska bli kul att se hur mycket hon har gått upp. Jag tror iaf att hon har passerat 4 kilo nu.

Ikväll ska vi göra egen glass! Det var jättelänge sedan jag gjorde det så det ska bli gott. Mamma hittade ett recept på internet som verkar bra så det ska vi testa.

Promenad

Idag har jag, mamma, Lova och Marcus varit på promenad. Vi gick till Gamla stan där vi tog en fika på Tingsgården och sedan gick vi vidare till stan. Där passade jag på att gå till Body shop därför jag hade ett presentkort på 100 kronor som gick ut idag, och det skulle kännas onödigt om jag inte hann använda det. Jag köpte även 3 pyjamasar till Line och en present till Lines och Lovas yngsta kusin, Lykke. Imorgon ska vi åka och hälsa på henne och Liza, ska bli så kul! Jag undrar hur stor Lova kommer kännas då, Lykke är ju bara 4 dagar :)

Ikväll är det Greys igen!

Måndagslista

Idag måndag är jag glad för att:

♥ Jag har blivit moster igen!
♥ Lova sover bra på nätterna *peppar peppar*
♥ Line är så go och härlig
♥ Vi ska fika på Tingsgården idag
♥ Det är vår! Imorgon ska det, enligt Tv4, vara 12 grader och sol här.
♥ Mamma är på besök
♥ Jag har fått träffa Sanna i några dagar

1 månad

Idag blir lilla Lova 1 månad, himmel vad tiden går fort! Det har varit en underbar månad då vi fått lära känna henne ♥



----------------------------------------------------------------------
Jag försökte lägga in en bild men det fungerade inte...

Söndag

Idag är Marcus ledig, så härligt att han är hemma med oss hela dagen!
Sanna är på väg hem till Husum igen, tråkigt att hon redan åker hem men hon har ju skolan att tänka på. Men mamma stannar några dagar till här hos oss!
Nu ska vi snart åka och handla. Jag har knappt lämnat lägenheten nu när jag varit sjuk så det ska bli så skönt att få komma ut. Jag mår fortfarande inte helt bra men det känns bättre och det är på väg åt rätt håll iaf :)
Ikväll blir det Solsidan och sen Flickan som lekte med elden.

Igår blev jag moster till en liten flicka, längtar så mycket tills jag får träffa henne ♥

Lördag

Igår fick jag tid på vårdcentralen då jag fortfarande hade feber och dessutom ont i käken. Läkaren tog några prover och jag fick penicillin utskrivet och det ska jag äta i 10 dagar. Så förhoppningsvis är jag frisk snart.

I torsdags kom mamma och Sanna hit, Line var lite blyg först men hon blev glad över att de äntligen kom på besök.
Nu vill Line se på film så jag ska hjälpa henne med det. Hoppas ni får en bra lördag!

Onsdag

Det blir inte så mycket bloggande nu, speciellt inte när vi är sjuka. Jag fick feber igår igen, det var tredje gången på 10 dagar... Men efter en panodil så försvann det så nu är det "bara" förkylning + huvudvärk kvar. Line är dock piggare idag, underbart! Jag hoppas jag också blir frisk snart eftersom imorgon får vi besök av min mamma och min lillasyster, då får de träffa Lova för första gången!

Ikväll börjar äntligen Greys!!

Lova sov bra i natt, vet inte om det beror på att hon fick sova i sin egen säng. Tidigare har hon sovit med oss men då har hon haft svårt att somna om efter hon ätit men i natt gick det hur bra som helst. Hoppas det fortsätter så :)


Förkyld

Det var inte länge jag hann vara helt frisk, igår blev jag nämligen förkyld. Huvudet känns tungt, halsen klias och näsan rinner... Line, som egentligen skulle till förskolan idag, är också hängig så vi har ännu en vilodag idag. Hoppas, hoppas vi slipper sjukdomar snart, är så less på det nu.

Måndagslista

Idag måndag är jag glad för att:
  • Line mår mycket bättre nu
  • Lova har gått upp bra i vikt
  • Min feber är borta
  • Mamma och Sanna kommer hit på torsdag
  • Vi städade lägenheten igår
  • Det har varit härligt väder idag

Söndag

Nu mår vi äntligen bättre! Både jag och Line hade feber i över två dygn och man blir så svag efter det så igår satt jag i stort sett bara i soffan. Men idag så har jag haft energi till att göra saker igen vilket har varit skönt! Jag och Line har bakat äppelpaj och jag och Marcus har städat lägenheten + rensat våra garderober.

Imorgon ska vi till BVC, vi har inte varit där sen förra fredagen. Det var tänkt att vi skulle få hembesök i fredags men det fick vi ställa in pga sjukdom. Men imorgon så får vi veta hur Lova har vuxit, ska bli kul :)

Fredag

Här är vi fortfarande sjuka, jag fick feber igår vid lunchtid och Line fick det igår kväll. Efter alvedon mår vi båda bättre nu och vi hoppas att det går över fort, tycker så synd om Line som förutom feber också har en hemsk hosta. Lova och Marcus har än så länge klarat sig och det är vi glada för!

Fortfarande sjuk

Line mår fortfarande inte bra så hon är hemma även idag. Hon har nästan ingen feber men hostan har blivit värre och hon har blivit snorig. Jag har också börjat känna mig hängig och jag fryser...

Nu sitter hon i badet och leker med sina nya badleksaker och jag sitter bredvid och ska snart dricka mitt kaffe. Det är skönt att se att hon är så pass pigg att hon orkar leka!

Ny header

Jag fixade en ny header till bloggen lite snabbt. Bilden är inte den bästa då den är tagen med mobilen men det var den bästa bilden jag hade på Line och Lova tillsammans. Så det blir nog så att jag ändrar om headern igen om ett tag då jag har fler och bättre bilder att välja på.

Mina små gullungar!

20110308057 (MMS)

Mina små gullungar!


Tisdag

Idag var det tänkt att Line skulle till förskolan men hon har fått feber och hosta. När vi ringde och sjukanmälde henne sa de att det endast var 10 barn på förskolan idag, resten var sjuka.

Marcus har nyss åkt till jobbet för att baka semlor, sen kommer han hem igen!

Ikväll är det dags för utvecklingssamtal för Line. Vi får se vem som går, jag eller Marcus. Jag skulle vilja gå men det beror på Lova, har hon nyss ammat så kan jag gå men annars får Marcus gå.

De här fina skorna har min mamma virkat ti...

20110307056 (MMS)

De här fina skorna har min mamma virkat till Lova!


Måndagslista

Idag är det måndag och då är det dags att skriva måndaglistan igen!

Idag måndag är jag glad för att:
  • Lova har gått upp bra i vikt
  • Jag har fått massa nya tröjor av Marcus
  • Lova sover bra i sin säng på dagarna
  • Line är så underbar mot lillasyster
  • Det snart är vår, snön försvinner sakta men säkert
  • Jag älskar min familj
  • Mamma och Sanna snart kommer på besök
  • Marcus var ledig igår

Sjukstuga

Igår kväll när jag satt och såg på tv hörde jag hur Line vaknade och var jätteledsen. Jag sprang in i sovrummet och det var kräks överallt i sängen och på henne. Jag duschade av henne och efter det har hon varit pigg och har kunnat äta bra. Hoppas det bara var något hon ätit så vi andra slipper det. Jag och Marcus däremot har båda haft feber. Han fick det i fredagskväll men när han vaknade igår morse var han frisk igen och jag fick det igår eftermiddag, hade som mest 39,5. Det kom väldigt fort och försvann lika snabbt och nu känner jag inte av det alls.

Så idag blir det en lugn dag, solen skiner så vi ska kanske ut på promenad sen.

Lördag

Det gick bra med Lova i natt även om hon äter ganska ofta. Line vaknade 7.30 och då klev vi tre upp så Marcus fick sova ett tag till. När sedan han klev upp gick jag och la mig och sov en stund, skönt när man kan byta av så! Nu ligger Lova och sover i min famn och Marcus och Line är och handlar. Han börjar jobba om en timme men imorgon är han ledig, hoppas att vädret blir lika soligt då som nu så vi kan gå ut :)

Hoppas ni får en bra och solig lördag ♥

Fredag

Nu har lillasyster fått ett namn, hon ska heta Lova!

Det gick bra på BVC, Lova väger nu 3485 gram och är 51,3 cm lång. När hon föddes vägde hon 3250 gram och var 49 cm lång så hon har växt :)

När vi kom hem igen åt Lova och sedan dess har hon sovit i sin säng! Hon har annars haft svårt att sova själv och hon vill gärna sova i min eller Marcus famn. Det är mysigt men lite jobbigt när man ska leka med Line.

Ikväll ska jag och Line ha fredagsmys, vi har köpt godis som vi ska äta till bolibompa men Line har redan börjat äta så jag vet inte hur mycket som finns kvar.. :)

Nu vaknar Lova och vill äta.

BVC

Nu ska vi snart ner till BVC och väga lillgumman, håller tummarna för att hon gått upp bra i vikt!



När Line skulle sova nu ikväll ville hon gosa med lillasyster, och båda två somnade väldigt fort. De är så fina ♥

Nu ska jag framkalla kort, samtidigt som jag sitter och gungar lillasyster i babysittern.

Ute

Marcus kom hem lite snabbt strax innan vi skulle hämta Line och fixade ihop liggdelen till vagnen. Sedan gick vi tillsammans och hämtade Line, det var så skönt att få komma ut en stund! Marcus åkte sedan tillbaka till jobbet och jag, Line och lillasyster stannade ute och lekte ett tag innan vi gick in och åt mellanmål.

Lillasyster sover nu så jag ska passa på att fixa middag till mig och Line, måste bara titta efter vad vi har hemma först.

Torsdag

Natten var inte den bästa, lillasyster sov max 2 timmar i sträck så jag var ganska trött imorse. Men Marcus var så snäll och lämnade Line på förskolan så jag kunde sova en stund till. Nu har jag nyss duschat, ätit frukost och sitter och ser skidskytte och jag känner mig piggare, skönt.

Även idag skiner solen och jag är sugen på att ta mig ut men vet inte om jag har krafterna till det. Jag kommer nog att vänta med första promenaden tills Marcus är ledig så vi kan gå tillsammans.

Nu måste jag gå och byta blöja.

BF

Idag är dagen som vi räknat ner till de senaste månaderna, det var vårt beräknat födsel-datum. Men vi hade tur att lillasyster ville komma till oss tidigare :)

Idag har vi haft besök av min faster och min kusin. Det var länge sedan vi träffades, sist var på nyår, så det var riktigt trevligt! Lillasyster fick en jättefin body och Line fick nya pennor, det tackar vi för!

Jag och Line har nyss ätit middag och nu sitter vi och ser film. Hon sov inte så bra i natt så hon är lite trött, det blir nog en tidig kväll ikväll så hon orkar med förskolan imorgon.

Jag ska ikväll försöka fixa liggdelen på Bugaboon, jag har dock fått för mig att det är lite krångligt så vi får se hur det går. Men det skulle vara skönt att ha det klart om jag vill gå på promenad med lillasyster.

Sovmorgon!

Imorse fixade Marcus i ordning Line för förskolan och då passade jag och lillasyster på att ta sovmorgon. Hon åt vid 8-9 och sen sov vi till 11.40, så himla skönt!

Line var glad igår över att hon skulle till förskolan idag, det är kul att se hur bra hon trivs där och hur kul hon tycker det är att leka med sina kompisar!

RSS 2.0