7 år!

Idag har jag och Marcus varit tillsammans i 7 år!

God morgon!

Idag ska jag fortsätta packa men självklart ska jag hinna med bus och lek med Line och Lova också! Marcus jobbar idag så när han kommer hem ikväll och Line har somnat så ska vi börja rensa bland hennes saker. Det är nämligen omöjligt att göra det när hon är vaken för vi får inte slänga någonting.. :)

Nu ska jag och Line spela spel!

Flytt

Oj, vad det var länge sedan jag bloggade.. Det har hänt lite sen sist, Marcus har fått jobb i Sundsvall så snart blir det flytt dit. Han börjar redan på måndag men åker då upp själv, sen får vi se när jag, Line och Lova flyttar upp. Vi har en lägenhet på g som vi snart får reda på om vi får. Hoppas!

Så nu kommer vi att packa och rensa så mycket som möjligt medan Marcus är hemma. Vi började idag och har redan slängt massor, skönt att rensa ut!

Nu ska jag fortsätta se Greys, ha det bra!

Norrland

Igår åkte vi upp till Övik! Marcus är ledig i påsk och då kände vi att det skulle vara roligt att åka, dels för att träffa alla i familjen och dels för att alla ska få träffa Lova. Bilresan gick rätt så bra, Line var som vanligt helt underbar men Lova var stundtals ledsen. Men det är väl inte konstigt, hon är ju inte van att åka bil.
Himmel vad kallt det är här uppe, vi lämnade ett soligt och varmt Eskilstuna och kommer hit där det är så här kallt. Tur att vinterjackan följde med...

Nu vill Line att jag ska stänga datorn och leka med alla bilar istället. Ha en bra dag!

God morgon!

Idag är Marcus ledig och på schemat står shopping. Line måste ha nya gummistövlar och byxor så det ska vi köpa. Jag ska titta efter kläder till mammabloggalan, hoppas verkligen jag hittar någonting snart för det börjar närma sig.
Jag försökte få med Lovas underbara leende på kort men det var inte så himla enkelt...

Hoppas ni får en härlig söndag!

Skogen

Idag har vi varit till skogen, det var Marcus idé och det var väl bara han som tyckte det var kul. Jag tycker inte om småkryp och detta är jag noga att inte visa för Line, men hon var jätterädd för alla myror vi såg. Efter ett tag sa hon: jag vill åka hem, det är läskigt. Så då for vi hem och Marcus lagade en jättegod middag, nässelsoppa av nässlor som han hittade i skogen!

Syskonkärlek ♥ Igår sa Line: Lova är så himla fin. Lova älskar mig. Jag älskar Lova.

110415

Igår var Marcus ledig och eftersom det var soligt och varmt så spenderade vi nästan hela dagen ute. Vi var i Rothoffsparken och lekte till Lines stora glädje!

Även idag skiner solen så vi ska snart gå ut. Marcus jobbar idag men börjar inte förrän om några timmar så nu ska jag umgås med han och våra fina barn!

110413

Igår kväll var Lova inte på sitt bästa humör så det gick inte att natta Line eftersom Marcus jobbade och jag var själv med dem. Line blev glad att hon fick vara vaken längre men det resulterade i en trött tjej imorse så hon är hemma med mig idag. Hon har varit så duktig för jag var tvungen att handla så hon gick alldeles själv till och från affären, och inne i affären var hon också duktig och lyssnade på det som jag sa!

God natt!

Just nu sitter jag i soffan och väntar på att Lova, som ligger bredvid mig, ska somna. Hon brukar somna runt den här tiden så jag hoppas hon gör det ikväll med :) Marcus gick och la sig för ett tag sedan, jag tror det här är typ första gången som han går och lägger sig före mig. 

Hoppas ni sover gott i natt 

110411

Idag har det varit underbart väder här, vi behövde inte ens jacka när vi var ute och lekte i lekparken. Line hade så roligt då barnen från hennes förskola också var ute, så härligt att se henne leka, busa och ha kul! Imorgon ska hon till förskolan och hon sa idag att hon längtade, jag hoppas hon känner så morgon också för det är jag och Lova som ska lämna henne för första gången. Annars brukar alltid Marcus göra det men han börjar redan 5.30 imorgon.. Så håll tummarna för att det går bra!

Måndagslista

Idag måndag är jag glad för att:
  • Marcus har varit ledig i två dagar
  • Vi har träffat Liza, Lykke och Kim idag
  • Lova sover bra på nätterna
  • Det har varit underbart väder idag
  • Line har haft superkul ute i lekparken nu på eftermiddagen
  • Jag och mamma ska gå på Mammabloggalan

Underbara Line!

Mina fina barn!

Line är så underbar mot Lova. Igår låg Lova och sov i sin säng och jag var inne i köket och diskade undan lite. Jag hör då att Line ropar på mig så jag går ut ur köket och letar reda på henne. Jag hittar henne då liggandes bredvid Lova i spjälsängen och så säger hon: Lova var ledsen. Line har alltså tröstat henne, så snäll!

Fredag

Marcus har nyss åkt på jobbet och jag, Line och Lova har precis kommit in efter att ha varit ute och lekt. Vi lekte utanför lägenheten i lekparken och vi plockade också påskris som vi tagit in. Nu ska vi bara köpa fjädrar och annat fint att hänga i riset. 

Jag ska gå och fixa mellanmål nu, det var lite kyligt ute så det blir varm choklad och mackor! 

Hoppas ni får en bra fredag!

Mysigt!

Mys ikväll igen :) För bara nån vecka sedan hade Lova jättesvårt att sova i min famn och därför är jag så glad att det går nu!

Äntligen!

Äntligen en nattning utan skrik, sparkar och bråk! Istället var hon glad hela tiden och somnade utan problem. När vi borstade tänderna sa jag till henne att vi inte skulle bråka och att hon inte skulle slåss, utan att vi istället skulle vara kompisar och det verkar som om det fungerade :)

Besöket på BVC gick bra. Lova väger nu 4620 gram och är 54,5 cm lång. Vi pratade också om Lovas magproblem och vi ska nu testa några andra droppar och se om det hjälper någonting. Hoppas!

Nu blir det tv resten av kvällen, nu är det Sveriges mästerkock, sen Greys och till sist Off the map.

God morgon!

Just nu sitter jag och äter frukost för alldeles strax ska jag och Lova i väg till BVC för vägning och mätning. Sist vägde hon 4300 gram och var 54 cm lång, ska bli kul att se vad siffrorna visar nu!

Kväll

Jag och Lova sitter i soffan och myser. Line har nyss somnat, nattningen gick rätt så bra idag! Jag sitter och väntar på att desperate housewives ska börja, under tiden jag väntar ska jag läsa lite bloggar.

Shoppat

Det blev både Tingsgården och stan idag. Vi började med att gå och äta en god lunch på Tingsgården innan vi gick vidare in till stan. Vi köpte nya fingervantar och en vårmössa till Line och till Lova blev det vantar, 2 pyjamasar, sockar och en body. Marcus köpte en ny mobil och vi var även in på en fairtrade-butik och köpte mörk choklad, kakao och kaffe.

Nu ska jag gå och busa med Line som vi nyss hämtat från förskolan!

God morgon!


Kanske en fika på Tingsgården idag? (Bild lånad från mamma)

Line har nyss lämnats på förskolan och jag och Marcus ska sätta oss och dricka kaffe nu. Vi ska sen gå ut på promenad med Lova, kanske bli en sväng ner på stan och titta i affärer eller en fika på Tingsgården. Eller gör vi båda. Det beror på vad vi känner för när vi väl kommer i väg!

Lova har sovit bra i natt, hon åt precis innan jag gick och la mig vid midnatt och sen vid 3 och 6. Så nu väntar vi på att hon ska bli hungrig igen innan vi ska gå ut.

Hoppas ni får en bra tisdag!

Lekparken

Efter en jättegod middag lagad av Marcus gick vi alla ut och lekte i lekparken. Line tyckte det var så kul att leka i sandlådan och jag tycker det är skönt att snön är borta så vi äntligen kan leka i lekparken med Line igen!

Måndagslista

Måndag igen och då är det åter dags för måndagslistan!
Idag är jag glad för att:
  • Vi har haft besök av pappa, mamma, Saga och Sanna
  • Vi hade en rolig dag i Västerås igår
  • Det blir varmare och varmare ute
  • Line säger så roliga saker :)
  • Lova sov bra i natt trots att hon hade magproblem igår kväll

Lova

Här är fina Lova i sin nya rosa dress köpt på Lindex. Det var halva priset på den (iaf här i Eskilstuna) och den finns i både rosa och grå. Jag köpte även en grå i storlek 74, tycker den är så himla fin!

Magont

Igår kväll ville Lova inte alls sova utan var ledsen och hade ont i magen. Men efter att ha legat vid bröstet i någon timme så somnade hon tillslut vid 2 och hon har sovit ganska bra i natt och dessutom bajsat rejält så förhoppningsvis känns magen bättre nu.

Nu fixar Marcus kaffe, det känns som om det behövs idag :) Vi har ännu inga planer för dagen utan det blir nog rätt så lugnt. Marcus är ledig idag med och det är vi alla glada för!

Rolig dag!





Vi har haft det riktigt kul idag! Line busade, sprang, hoppade och lekte massor och hade inte ens tid att äta mat eller glass, och det hör ju inte till vanligheterna. Efter några timmars bus for vi och hälsade på Liza och Lykke och där hade Marcus fullt upp med två småttingar:



Nu har vi varit hemma en stund och hunnit äta äggmackor och varm choklad, något Line varit sugen på sedan imorse!

Busborgen

Snart åker vi till Busborgen i Västerås och leker, ska bli roligt! Hoppas ni får en bra söndag!

Sömn

Den senaste veckan har nattningarna med Line strulat mycket, från att alltid ha somnat bra runt klockan 19 så vill hon inte alls sova och det har då blivit sena kvällar för henne. Men ikväll, när jag var ensam hemma med henne och Lova, så gick det faktiskt lite bättre och hon somnade 20.30. Jag hoppas det snart vänder och att hon somnar sin vanliga tid och utan strul.

Nu ska jag snart gå och lägga mig så jag är pigg imorgon då Marcus är ledig!

Stan

Nu är det fullt hus här! Min pappa, mamma och mina två yngsta systrar är här på besök, det är så kul att träffa dem igen då vi inte träffats sedan i början av januari. Och Line trivs när hon har så många att leka med :)

Idag ska vi ner på stan igen, det har blivit många turer dit de senaste veckorna. Jag köper oftast ingenting utan det är bara så härligt att komma ut. Vi ska även fika på Tingsgården, gott!

RSS 2.0