Kvällsmys

Nu sitter jag och Line i soffan och ser Fångarna på fortet och dricker te. Nattningen tog 1,5 timme ikväll men efter hon somnat dröjde det bara ca 10 minuter innan hon blev jätteledsen och då fick hon komma upp till mig. Så nu har vi tänt massa ljus och myser! Vi ska snart gå och lägga oss i Marcus och min säng, hoppas hon kan somna då för jag har heldag imorgon i skolan och vill helst inte vara så trött som jag varit idag.

Vecka 15 (14+0)



Nu är bebisen ungefär 8 centimeter lång och väger cirka 40 gram. Nu växer kroppen fortare än huvudet. Denna vecka kommer den papperstunna huden att täckas med den duniga kroppsbehåring som kallas lanugo och vanligtvis försvinner innan bebisen föds. Ögonbryn börjar växa och huvudet kan vara täckt med dunigt hår, men det är svårt att förutse hur ditt barns hår kommer att se ut efter förlossningen.

Impulser från hjärnar gör att fostret tränar sina ansiktsuttryck. Från och med den här tiden kan fostret gripa, kisa, rynka på ögonbrynen och grimasera. Det kanske till och med kan suga på tummen. Njurarna utsöndrar urin, som fostret kissar ut i fostervattnet. Detta fortsätter under hela graviditeten.

Faktan kommer från denna sida.

Tisdag

Jag och Line har nyss kommit hem från förskola/skola, det har gått bra idag även om jag varit trött. Jag känner dock nu av huvudvärk, hoppas det går över snart.

Marcus jobbar ikväll men är sedan ledig i två dagar, lite tråkigt bara att jag går heldagar då men skönt för Line att få vara hemma! Imorgon ska hon till BVC för en extra vägning då hon hade gått upp dåligt förra gången.

Nu ska jag sätta mig och se Alvin och gänget med Line!

Måndagslista

Idag måndag är jag glad för att:

♥ Det gick så bra att lämna Line på förskolan idag!
♥ Jag har haft en underbar helg med min älskade familj!
♥ Line ska, om allt går bra, bli storasyster! ♥
♥ Första skoldagen gick bra!
♥ Det gick över förväntan att natta Line ikväll, trots att hon sov på förskolan!
♥ Jag har tänt ljus och ska dricka en kopp te nu!

Gör gärna en lista ni med! ♥

Måndag

Nu blir det bara ett snabbt inlägg, jag och Line ska snart åka. Line ska till förskolan och jag ska till skolan, det är upprop + föreläsning i examensarbeteskursen. Jag är glad att Marcus är hemma nu på förmiddagen så han kan hjälpa till med Line för jag känner mig så seg idag.. :)

Ikväll skriver jag mer, då blir det bland annat måndagslistan!

God morgon!

Imorse tog Marcus Line när hon vaknade strax efter 7, det var jättesnällt! Jag vaknade drygt två timmar senare och det var skönt med sovmorgon för vi var uppe rätt så sent igår. Filmen vi såg, Farsan, var bra och jag kan rekommendera den!

Nu sitter jag och försöker komma på en veckomatsedel men det är inte det enklaste. Vi ska senare under dagen fara och storhandla samt gå på stan. Vi har även lite andra ärenden som vi ska försöka hinna med idag.

Hoppas ni får en bra söndag!

Shopping

Idag har vi haft en härlig dag! Vi cyklade först till Gamla stan, där vi hittade en doftljus, och sedan vidare till Rademacherkedjorna. Vi åt jättegod lunch där, jag och Line åt älgköttbullar med tillbehör och Marcus åt nåt kött. Vi cyklade hem och tog sedan bilen till Tuna Park. Där hittade Line en Blixten-tröja och jag köpte ett par jeans, ett linne, en stickad kofta och armband! Jag fick allt utav Marcus, så himla underbar!

Vi stannade och köpte färska räkor på vägen hem så nu sitter jag och Marcus och ska snart äta räkor, rostat bröd och citrus- och vitlöksaioli! Till det dricker vi cider. Marcus har även hyrt en film som vi ska se, Farsan. Hoppas den är bra!

Lördag

Idag vaknade Line 8 och det var rätt så tidigt med tanke på att hon inte somnade förrän efter 22 igår. Men hon verkar pigg! Idag skiner solen här och vi funderar på att gå på loppis, det är både i Gamla stan och Rademacherkedjorna och jag är även sugen på att åka ut till Tuna Park. Men vi får se hur det blir när Marcus vaknar!

Middag

Tekakorna blev jättegoda, det tyckte till och med Marcus :) Till middag åt vi krämig svamppytt, vi har aldrig testat det förut och det var enkelt att laga och gott att äta. Vi bytte dock ut lite av kryddningen.

Nu håller Marcus på att natta Line, jag kände att jag inte hade orken eller tålamodet till det ikväll så det var snällt av honom att ta den! När han kommer ut ska vi tända ljus och dricka te, mysigt!

Tekakor

Denna dag känns hur lång som helst, det blir väl så när den börjar redan vid 6. Nu håller jag och Line på att baka tekakor, vi väntar på att första jäsningen ska bli klar. Vi har bakat dessa en gång för ganska länge sedan och de är så goda! Och de blir ett perfekt mellanmål så vi orkar vänta med middagen tills Marcus kommer hem. Receptet är från Leilas kokbok.

Fredag!

Imorse vid 6 hörde jag hur Line ropade på mig och efter ett tag kom hon in till mig. Hon kröp in under mitt täcke och vi log och drog oss i 20 minuter! Sedan har det varit fullt upp. Vi har vikt tvätt, vädrat sängkläder, tvättat, badat, byggt pussel och nu ska jag gå och laga lunch. Det blir en tidig lunch när man vaknar så tidigt! Vi ska sedan gå och handla, tvätta mer kläder, renbädda, dammsuga, torka golven och självklart leka och busa!

Längtar tills Marcus kommer hem! ♥

Nu ska jag gå och hämta en till korvbit till Line och sedan fortätta med lunchen! Hoppas ni får en bra fredag!

Tävling!



" Jag tävlar om en valfritt motiv från Studio Nele i samarbete med www.jennyn.se

Var med och tävla HÄR du också! "

Höst!

Line somnade för en halvtimme sedan så nu har sitter jag i soffan med en kopp te och massa tända ljus, mysigt! Ska snart se Sommar med Ernst även om det känns som höst nu. Det har regnat rätt så mycket här idag och det har varit kyligt i luften men jag tycker det är mysigt, iaf så här i början innan man hunnit bli less på mörkret :)



Det gick bra och hämta Line på förskolan idag, hon hade haft det så roligt idag och de som jobbar där sa att nu skrattar, leker, pratar och busar hon som vanligt. Känns så skönt att det gått så bra den här veckan och då det gått så här bra så får hon vara hemma med mig imorgon!

God morgon!

När jag vaknade till strax innan 8 låg Line fortfarande och sov. Jag smög in till henne och såg då att hon låg vaken så jag la mig ner i hennes säng och sedan låg vi och pratade. Mysigt! Vi cyklade därefter ned till förskolan, hon blev glad när hon förstod att hon skulle dit men när vi kom in blev hon först ledsen över att snuttis var i väskan så vi plockade fram han. Men sedan när hon förstod att jag inte skulle stanna så blev hon ledsen igen. Jag vet att det går över när jag har gått därifrån men det är ändå jobbigt, speciellt då jag bara ska vara hemma idag. Men det är bra att hon får vara där inför nästa vecka då min skola börjar igen. Jag ska hämta henne klockan 15 och det kommer säkert bli likadant som igår att hon inte vill åka hem :)

Marcus jobbar idag och imorgon kommer han hem vid 18 och sen är han ledig hela helgen!! Så skönt att vi får två dagar ihop innan skolan börjar.

Ny termin

På måndag börjar jag min sista termin på lärarutbildningen! Jag kommer att läsa två kurser parallellt under hela terminen, varav den ena kursen är examensarbetet. Vi har fyra veckors VFU, praktik, och det ska bli jättekul att få komma tillbaka till "min" förskola! Jag har suttit och kollat det preliminära schemat och det ser helt okej ut. Mycket förläsningar och seminarier i början och på slutet är det nästan bara eget arbete. Känns så konstigt att efter denna termin är jag färdig lärare, när jag började utbildningen kändes det så långt bort och jag har ju dessutom haft ett års uppehåll då Line föddes.

Onsdag

Nu har vi äntligen fått vårt nya modem så nu kan jag sitta med datorn i soffan igen och inte på golvet ute i hallen!

Marcus har precis åkt till jobbet. Vi har hunnit med mycket på förmiddagen. Först har vi varit på Lines förskola och haft kalas, det blev väldigt lyckat! Line var väldigt sugen på att börja med tårtan på en gång vi kom dit men fick vänta tills vi dukat. Hon fick också ett paket, ett jättefint abc-pussel i trä! Efter kalaset sa jag och Marcus hej då till henne, och vi for till affären. Vi köpte färsk fisk som vi åt till lunch, jättegott! Och det finns dessutom kvar så jag och Line kan äta det till middag också. Jag ska om ungefär 1 timme cykla och hämta henne, saknar henne redan. Jag är ju så van att vara med henne hela dagarna så det känns tomt och tyst här i lägenheten.

Måndagslista

Idag måndag är jag glad för att:

♥ Jag har haft en rolig vecka med mamma, Saga och Sanna på besök!
♥ Line fick en sådan lyckad födelsedag igår!
♥ Vi har haft fint väder idag och varit ute mycket!
♥ Line och Marcus var så snäll och skruvade fast min cykelsadel imorse!
♥ Jag fick en dag med Marcus igår!
♥ Det gick bra för Line på förskolan idag!

Måndag

Idag har det varit fullt upp hela dagen. Vi for till förskolan vid 9 och stannade där till ungefär 14.30. Line var blyg i början men efter ett tag släppte det, även om hon ville veta var jag var hela tiden. Hon vilade ingenting men blev väldigt trött på slutet och somnade till och med i cykeln på väg hem. Nu har jag precis nattat henne, hon somnade en bra tid så förhoppningsvis är hon pigg imorgon när en ny dag på förskolan väntar! Vi ska avvakta och se hur det går imorgon, eventuellt går jag ifrån ett tag om det går bra med Line.

Födelsedag!

Det har varit en jättebra dag idag! Line blev så glad för alla presenter och lite tårta fick hon också i sig! Fingerfärgen som vi hade köpt var en höjdare, först var hon väldigt försiktig och tog lite färg på ena fingret men sedan kladdade hon med hela händerna och kroppen. Så det blev ett bad efteråt!

Mamma, Saga och Sanna for hem vid 13.30, det var inte lika roligt. Det har varit jättekul att de varit här men nu dröjer det tyvärr förmodligen några månader till nästa gång vi ses. När vi satt i soffan tidigare ikväll frågade Line efter dem och när jag sa att de åkt hem sa hon: Line ledsen. Det måste vara svårt att förstå för henne.

Nu håller Marcus på att natta Line. Hoppas hon somnar bra ikväll för imorgon ska vi till förskolan igen. Det blir en inskolning igen för hon har inte varit där sedan i början av juni.

Grattis pappa! ♥

Även min älskade pappa fyller år idag, stort grattis till dig!!

Grattis Line! ♥

Idag fyller vår älskade gullunge 2 år!!! ♥ Just nu håller vi på att vänta på att tårtbotten ska gräddas klart, hon var väldigt duktig när hon hjälpte mig att baka den men hon tyckte det blev lite kladdigt när hon skulle äta smet :) Innan vi ska uppvakta henne ska hon, mormor, Saga och Sanna gå ut så jag får städa undan, duka, blåsa ballonger och fixa allt inför kalaset.

Fynd!

På loppisen idag hade jag inga förväntningar på att hitta något men jag gjorde ett riktigt bra fynd! Jag hittade en bondgård och det medföljde massa djur och ett staket. Line älskar att leka med det, just nu leker hon och hennes mormor med det!

Loppis

Det blev inget bloggande igår för jag satt knappt vid datorn på hela dagen. På förmiddagen for jag, Marcus, Line, Saga och Sanna till Tuna Park. Marcus hittade en jättesnygg jacka som var prissänkt med 600 kronor! Jag hittade en regnjacka + byxor men jackan kan man absolut använda som en vanlig jacka! Har länge letat efter det så jag är glad att jag hittade det.
Idag ska vi på loppis i Rademacherkedjorna och sedan när vi kommer hem ska vi baka inför 2-årskalaset imorgon!

Bus-Line!

Line flörtar mot kameran när Saga tar kort!

Torsdag

Filmen mamma och Sanna hyrde igår var Har du hört ryktet om Morgans. Den var helt okej men det var lite svårt att koncentrera sig helt på den då Line inte alls ville sova igår. Det slutade med att hon fick sova hos mig och vi gick och la oss 23. Hon sov till 9 imorse och det märks på hennes humör att det inte var tillräckligt. Vi har nyss legat i hennes säng och läst böcker och vilat, det behövdes.
Nu är mamma på väg ner till stan för att fika med en bloggkompis, vi andra stannar hemma då vädret inte lockar till att gå ut.

Hyra film

Saga och Sanna ville gå på bio ikväll men då kunde ju inte alla följa med så Sanna och mamma har gått på Ica för att hyra en film istället. Hoppas de väljer någon bra!
Line ligger på golvet och ser bolibompa, vi ska snart gå och lägga oss för hon verkar väldigt trött. Hon somnade i vagnen idag när de var ner på stan så vi får se hur nattningen går men igår gick det helt ok trots att hon sov en stund då med!

Onsdag

Imorse fick jag sovmorgon då mamma var så snäll och tog Line när hon vaknade!

Mamma, Saga, Sanna och Line har gått ner på stan, jag orkade inte följa med. Jag har inget speciellt att köpa och dessutom var vi på stan igår så det får räcka. Det är rätt så skönt med egentid också!
Marcus jobbar idag med, han kommer inte hem förrän torsdagkväll men sedan åker han till jobbet igen på fredag. Men på söndag är han ledig och då ska vi fira Lines födelsedag!!

Presenter

När vi var nere på stan tidigare idag köpte jag två födelsedagspresenter till Line, jag köpte ett Bamse-pussel med 16 bitar och fingerfärg. Vi har sedan tidigare köpt en Pippi Långstrump film. Hon går redan och längtar efter paket och tårta och nu är det bara fem dagar kvar men det är länge för henne.

Line har nyss somnat, jag testade först att lägga henne men då ville hon inte alls sova men efter ett tag testade mamma och då somnade hon!
Snart börjar en film på 3:an som Saga och Sanna vill se, få se om jag orkar se den för jag känner mig lite trött.

Tisdag

Imorse vaknade Line 05:23 och då Sanna sov på soffan la vi oss i Lines säng och såg Alvin och gänget på datorn. Mamma vaknade en stund senare så jag kunde gå och sova ett tag till. Nu ska snart mamma gå ner på stan och vi andra ska gå ner om ett tag, då ska vi fika på Tingsgården och sedan köpa födelsedagspresenter till Line.
Nu ska Sanna ha datorn så jag skriver mer sedan!

Måndagslista

Idag måndag är jag glad för att:
♥ Förkylningen börjar bli lite bättre!
♥ Mamma, Saga och Sanna har kommit på besök!
♥ Jag har fått tillbringa helgen med Line och Marcus!
♥ Jag snart kommer bli moster igen! ♥
♥ Vi kommer att fika på Tingsgården imorgon!
♥ Jag fortfarande har två veckor kvar av sommarlovet!
Skriv gärna en lista ni med! ♥

Måndag

Line blev jätteglad igår när mormor och mostrarna kom hit men hon var ändå duktig att gå och lägga sig även om hon säkert ville busa lite till!
Idag ska Sanna och Marcus in till Stockholm på konsert med All Time Low, Sanna har längtat länge och nu är det äntligen dags!
Nu måste jag springa och jaga Line som har tagit min mobil.. :)

Problem

Vi har problem med vårt internet hemma, det fungerar bara om vi kopplar in sladden direkt i datorn så därför måste vi sitta på golvet i hallen och det är inte så skönt. Men senare ikväll kommer mamma, Saga och Sanna hit och de tar med sitt mobila bredband!

Grattis Sanna!!

Idag fyller min älskade lillasyster Sanna 12 år, grattis!!

Tisdag

Idag har det varit fullt upp så jag har inte suttit vid datorn. På förmiddagen var vi ner på stan och både jag och Marcus passade på att gå till en frisör och klippa oss, det behövdes verkligen! Efteråt ville Line också klippa sig och jag lovade henne att hon skulle få göra det snart, kan vara bra att få klippa topparna då hon aldrig klippt sig någongång. Marcus åkte sedan till jobbet och nu kommer han inte hem förrän fredag eftermiddag.

Jag, Line och Birgitha gick sedan på stan en stund innan vi åkte och handlade mat och for hem och lagade middag. Line var sedan så trött men klockan var alldeles för mycket för vila men för lite för att gå och lägga sig för natten. Så vi gick ut och lekte på gården och när vi kom in nattade vi henne och hon somnade fort!

Jag och Birgitha sitter nu och ser So you think you can dance men jag ska nog gå och sova snart. Jag sov inte så bra i natt då Marcus tog typ hela sängen. Det är nackdelen när han jobbar så mycket och sover borta ofta, jag blir van att ha hela sängen för mig själv.

Imorgon funderar vi på att ha picknick och gå ut i skogen och se om vi hittar blåbär och svamp. Hoppas vädret blir bra!

Promenad

Jag och Line har nyss kommit hem från en promenad. Vi gick längs med ån och matade änderna med sockerkakan som blev över sedan igår. Line hittade hallon som hon plockade men tyvärr fanns det inte så mycket. Vi gick sedan vidare till affären där vi bland annat köpte en glass till Line. Nu sitter vi i soffan och äter frukt och vilar upp oss!

Här kommer lite bilder från promenaden!











Jag avslutar med en bild på mina två älsklingar! Line har på sig sin nya snygga klänning:


Måndagslista

Idag måndag är jag glad för att...

Marcus är ledig ikväll och imorgon förmiddag så då får jag och Line äntligen träffa han igen!
Vi får besök idag av Lines farmor!
Line alltid vaknar med ett leende!
Line har ätit en bra frukost idag efter att ha ätit dåligt hela dagen igår!
Mamma, Saga och Sanna kommer på besök på söndag!
Vi snart ska börja köpa födelsedagspresenter till Line!
Jag har börjat bygga mitt nya pussel!

Skriv gärna en lista ni med!

Sockerkaka

Jag och Line har bakat sockerkaka idag som vi nyss provsmakat av, och båda tyckte om den så det var bra! Hade jag vetat tidigare idag att vi skulle baka så skulle jag ha väntat med badet till efteråt för Line blev superkladdig när hon skulle äta smet :)

Hihi

Jag och Line sitter och ser på nåt program på barnkanalen där de lagar mat. De använder sig av majsmjöl och då säger Line: Bajsmjöl, bläää. :)

Söndag

Vid 7.10 imorse vaknade jag av att Line klättrade upp i sängen och sa Hej mamma, Line sova klart. Det finns inget bättre sätt att vakna på, hon är ju så underbar!

Vi har inte gjort någonting speciellt nu på morgonen, bara sett barnprogram och ätit frukost. Jag har funderat mer på vad vi ska köpa till Line som snart fyller 2 år, har lite idéer!

De enda planerna vi har idag är att vi ska bada och kanske städa. Men det är nog bättre att göra det imorgon innan vi får besök för städar vi idag så lär vi få städa imorgon igen :)

Hoppas ni får en bra söndag!

Biblioteket

Idag har jag och Line varit ner till biblioteket. Vi hade gjort oss i ordning för en cykeltur dit men när vi kom ut var det någon som tagit min cykelsadel. Så det var bara att gå upp till lägenheten och hämta vagnen istället. Men som Line sa: Ingen fara. Köpa ny sadel. :) På biblioteket lekte vi med duplo, Lilla gubben, Herr Nilsson och vi ritade. Vi hittade även massa böcker som vi lånade hem. På vägen hem höll Line på att somna i vagnen men jag lyckades hålla henne vaken och efter hon ätit mycket lunch så är hon pigg igen!

Marcus jobbar hela dagen idag, tråkigt... Jag pratade med han imorse och han ska jobba mycket nästa vecka, det blir 8 dagar i rad och hälften av de dagarna jobbar han från tidig morgon till sen kväll. Han gör det bra som orkar!

Fredag

Line vaknade tidigt imorse men Marcus var redan vaken så jag fick sova någon timme till! Vi åkte sedan och handlade och när vi kom hem lagade Marcus mat till både lunch och resten av helgen, han är så snäll! Han har nu åkt på jobbet och kommer jobba hela helgen, tråkigt att det dröjer ett tag innan vi får träffas igen.

Jag och Line har nyss pysslat men när hon såg nektarinerna så ville hon hellre äta en sån. Nu ska jag gå och busa med henne! Ha en bra fredag!

Gulliga Line ♥

Idag somnade jag på soffan och vaknade till av att Line hämtade en filt och stoppade om mig, så himla underbar!

Line har börjat "hitta på" saker mer och mer. Idag när jag låg och läste för henne i sängen berättade hon för mig att hon kunde flyga och att hon hade flygit till molnen. Jag frågade vad hon gjorde där och hon sa att hon ätit pizza. Hon hade sedan ramlat ner och då blev hon ledsen. Det är så kul att höra när hon berättar för hon har verkligen inlevelse! Och det är kul att skriva ner det på bloggen så vi kommer ihåg allt underbart hon gör, för det är så lätt att glömma annars.

Torsdag

Idag har det varmt och soligt här, det var ett tag sedan. Så efter vi städat och fixat i lägenheten gick vi ut på promenad med Line i vagnen men vi hann inte gå långt förrän hon ville gå själv. Så hon gick själv från vår lägenhet till Tingsgården och där stannade vi och köpte glass. På vägen hem gick vi förbi en loppis där vi hittade ett pussel till Line, perfekt!

Nu har Marcus precis åkt och fiskat och jag och Line sitter och ser Bolibompa. Efter det ska jag natta Line, hoppas hon somnar bra ikväll, det gjorde hon inte igår. Hon var så trött på eftermiddagen och lyckades somna max fem minuter medan Marcus och jag var i köket, så jag vet inte om det var det som gjorde att hon inte ville sova. Men idag har hon inte sovit något.

Tävling!

Jag är med och tävlar om Willvin skötväska HÄR!

Onsdag

Igår jobbade Marcus till klockan 17 så på dagen var jag och Line själva. Vi lekte inne på förmiddagen och efter lunch gick vi ut och gick, Line i vagnen. Det var jättelänge sedan sist som vi använde vagnen då Line hellre velat cykla, men igår var det hon som ville! Vi var ute i 1,5 timme och vi gick bland annat till barnens hus.

När Marcus kom hem åt vi middag och sedan busade han och Line, det märks att Line saknar honom när han är på jobbet och hon blir alltid så glad när han kommer hem!

Idag funderar Marcus på att ta med Line till badhuset, jag tycker inte det är så roligt så jag stannar hellre hemma :)

Måndagslista

Idag är det måndag så här kommer min måndagslista, titta gärna in till Jenny som kom på idéen med listan!

Idag måndag är jag glad för att:

Det gick bra att natta Line alldeles nyss!
Marcus snart är ledig i två dagar!
Vi får besök med start från nästa vecka, först av Lines farmor och sedan av Lines mormor + mostrar!
Line och jag haft en mysig dag, även då vi båda har varit lite trötta!
Marcus har lärt mig laga många nya maträtter på slutet!
Jag älskar min familj!

Skriv gärna en lista ni med!

God morgon!

Imorse vaknade Line 06.10 och Marcus var så himla underbar och gick upp med henne så jag fick sova mer! Han kom in och väckte mig 07.30 så jag skulle hinna vakna till innan han for på jobbet. Han jobbar till sent ikväll så vi får inte träffa han mer idag, tråkigt.. Jag och Line (mest jag) håller på tvätta, har vikt tvätt och har plockat undan i lägenheten. Det är leksaker överallt. Vi ska köpa någon sorts förvaringslåda till vardagsrummet där vi kan lägga Lines leksaker nu när hon sover i sitt rum för då kan vi inte lägga in leksakerna dit på kvällarna.

Line är så nyfiken på mitt oöppnade pussel. Hon sitter och håller i det nu och säger: Bygga pussel mamma. Line hjälpa. Så gullig! Hon ska få ett nytt pussel när hon fyller år, vi tittade igår men hittade inget rampussel med 9 bitar men vi ska fara till Barnens hus sedan och titta om det finns där. Vi hittade bara 12 bitar igår. Hon har ett med 6 bitar och det klarar hon helt själv, kul att hon gillar pussel precis som jag :)

Hoppas ni får en bra måndag!

Shoppat

Idag har vi alla tre varit nere på stan och för ovanlighetens skull så köpte alla någonting. Line fick 5 tröjor och en klänning, de långärmade tröjorna behövdes verkligen då vi nästan bara har bodys och klänningen var så snygg så den fick också hänga med hem! Marcus köpte ett tv-spel som han velat haft ett tag och jag köpte ett pussel! Ska bli kul att börja bygga så snart vi hittat en lösning på var jag ska kunna bygga i lugn och ro!

Line somnade ikväll strax innan 19, hon har varit trött i dag så nattningen gick fort. Marcus håller på spela nya spelet men snart så ska vi duka upp lite kvällsfika som vi ska äta. Han jobbar imorgon och börjar tidigt så vi är nog inte uppe alltför länge ikväll.

10-08-01

Tänkt att det redan är augusti, var tog juli vägen?

Jag och Line sitter och ser barnprogram och leker med hennes nallar, en ny rolig lek hon har kommit på :) Marcus sover fortfarande och ska få göra det ett tag till, han har jobbat mycket och sovit lite på slutet.

Idag har vi lite småsaker vi ska göra, bland annat fixa Lines tripp-trapp-stol.

Nu måste jag gå, Line vill leka mer!

RSS 2.0