110617

Line och morfar förra midsommar!

Vi är fortfarande hos min mamma och pappa, Marcus kommer upp på söndag och det lutar mot att vi stannar här uppe till efter midsommar. Jag längtar så mycket tills han kommer hit, vi har inte träffats på över en vecka och det är alldeles för länge. Line längtar också efter att få leka med sin pappa :)

Line har blivit snuvig men verkar ganska så pigg ändå, så nu håller vi tummarna att hon slipper feber.
Hoppas ni får en bra fredag!

Måndagslista

Idag måndag är jag glad för att:
  • Jag, Line och Lova är i Husum några dagar
  • Lova har skrattat, världens underbaraste ljud!
  • Liza, Lykke och Kim har flyttat till Övik
  • Det är svalare väder idag
  • Mamma och pappa har kommit hem från Turkiet

110610

I onsdags kom Marcus hit och stannade till igår kväll, saknar han redan. Jag, Line och Lova kommer stanna ännu fler dagar för han kommer jobba mycket nu.

Nu håller vi på att fixa i ordning oss för att åka på Sagas skolavslutning så jag kan inte skriva mer. Ha det bra!


110608

Line förra sommaren, min sötnos!

Line och Lova sover väldigt olika tider just nu, vilket är lite jobbigt för mig. Line sov 19.30-05.50 och Lova somnade 23.30 igår och lär väl sova ett tag till, igår vaknade hon 10.30.

Idag vet jag inte vad vi ska göra men ikväll ska vi se Sagas match, ska bli kul! Line pratar om att hoppa på studsmattan så det lär vi göra snart.

Bloggpaus

Som ni har märkt så har jag haft en bloggpaus. Jag har inte haft någon motivation på slutet, kanske blir det bättre nu. 

I söndags skjutsade Marcus jag, Line och Lova hem till mina föräldrar där vi är nu. Han jobbar rätt så mycket nu så då kände vi att det skulle vara kul att hälsa på! Dock hann vi inte träffa mamma och pappa alltför mycket för de reste till Turkiet samma dag som vi kom men Saga, Sanna, Liza, Lykke och Kim är ju här :)

Idag har vi inga planer, det ser ut att bli fint väder så vi lär nog vara ute ganska mycket. Hoppas ni får en bra tisdag!

RSS 2.0