Line ♥


En bild på en nyklippt Line strax innan jul!

Igår ville Line inte alls gå till förskolan och eftersom jag och Marcus båda var hemma så fick hon självklart vara hemma med oss. Jag tror att anledningen till att hon inte ville gå var att hennes bästa kompisar var sjuka förra veckan. Men idag är hon där, Marcus lämnade henne. När hon hade kommit dit hade hennes kompisar kommit fram till henne och Line sa då till Marcus att hon var glad över att få vara på förskolan! Så det känns så skönt att lämningen gick bra idag och att hon var glad över att få komma dit.

En favoritlek Line har just nu är att låtsas att hennes Snutte och nallar är hennes bebisar. Hon byter blöja på dem, klär på dem bebiskläder, matar dem och tar hand om dem. Hon är så go mot bebisarna och det ska bli kul att se hur hon kommer vara mot lillebror/lillasyster!

Igår kväll när Line skulle knäppa upp två knappar på nallens tröja så gick det inte så bra. Vi hörde att hon började bli irriterad och helt plötsligt sa hon: jävla knappar... Både jag och Marcus börjar skratta för det lät så gulligt och vi frågade vem som lärt henne ordet men det hade hon tydligen lärt sig själv. Vi är noga med att försöka att inte svära här hemma men det är klart att ibland glömmer man bort sig.


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Ja, det gäller att passa vad man säger nu. Förstår att ni hade det svårt att hålla er för skratt =) Det blir inte så att jag hälsar på i mars. Vi åker helgen den 18-20 och då känns det så tätt inpå bebisens ankomst. Får träffas en annan gång istället. Kramar!!

2011-02-01 @ 16:48:46
Postat av: Saga

Haha :)

2011-02-01 @ 17:53:46
URL: http://olssonsaga.blogg.se/
Postat av: Sagas vän Amanda

vad söt line är :)

2011-02-05 @ 17:44:46
URL: http://amandannygreen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0