Tisdag

Igår kväll ville Line inte alls sova. Vi försökte flera gånger men hon somnade inte förrän efter midnatt, då hade jag redan gått och lagt mig och Marcus var uppe med henne. Hon vilade mindre än vanligt på dagen så därför var det konstigt att hon inte ville sova. Men vi fick sovmorgon i morse för hon sov till halv nio!

Vi har nyss kommit hem från Rothoffsparken. Vi kom oss i väg i bra tid innan molnen kom, så lite sol hann vi få idag. Marcus passade även på att köpa ett nytt fiskespö på ett ställe som hade utförsäljning! På vägen hem somnade Line i cykelsadeln, och det är ovanligt att hon gör så hon måste ha varit supertrött. Lite jobbigt att hennes sömn börjar strula nu, skulle vara skönt om det fungerar bra denna veckan iaf då jag kommer vara själv med henne tre kvällar. Sedan går ju Marcus på semester och då har vi räknat med att det kommer bli så att hon kommer vara uppe längre på kvällarna.

Idag ska vi se fotboll, vi har nästan inte sett någonting än så länge men matchen som börjar fyra ska vi se!

Kommentarer
Postat av: jenny

Astrid har också varit innen i en sån där period, först vägrade hon somna på kvällarna, och nu sen 3 nätter tillbaka så vaknar hon klockan 04:00 o tror det är morgon och ska leka, studsa o hoppa, och väcker så klart alltid lillebror ;-)



Haha! Vilka bustjejer vi har!



Ha en fin tisdag, kramar!

2010-06-15 @ 15:25:01
URL: http://jennyn.blogg.se/
Postat av: Elin

Ja det är jobbigt när sömnen strular, det kommer ju och går hela tiden! igår natt sov vi 1 timme bara då var det jobbigt o ta sig genom dagen! Men inatt var jag uppe 1 gång bara som tur är men vi gick upp kvart i sex :/

2010-06-16 @ 06:36:52
URL: http://mamaelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0