Lugn morgon

Line är med morfar och mormor och Lova sover än så jag har en väldigt lugn morgon, det hör inte till vanligheterna och det är skönt att kunna göra allt i sin egen takt! Så nu ska jag gå och dricka en kopp kaffe till innan allt blir som vanligt igen ;) Ha det bra!

05.21 vaknade den här gullungen så nu ligg...

20110719100 (MMS)

05.21 vaknade den här gullungen så nu ligger vi i sängen och myser. Mamman är dock lite trött ;-)


Myrorna

Det blev ett besök till Myrorna idag där vi fyndade lite allt möjligt, bla en väska, ett skärp och två olika tyger. Kul! Vi tänkte stanna på en annan affär också som säljer second hand-barnkläder men det var tyvärr stängt idag, kanske blir det ett besök imorgon?

Tips på nåt gott!

Blanda skalet från en lime (bara det gröna) med strösocker och marinera jordgubbar med det - somrigt och gott!

God morgon!


Härlig bild på vår pyramid :)
Idag är det inte alls lika fint väder som på bilden då det regnar, så nu på morgonen tar vi det bara lugnt. Tänkte göra pannkakor när Lova ätit klart och sen ska jag övertala resten av familjen att åka på loppis, få se hur det går!

Jag vill också smaka!



Istället för grädde

För någon dag sedan blev vi sugen på något gott så vi bakade då en kladdkaka. Vi hade ingen grädde så istället rårörde vi bär (bär blandat med strösocker) och gjorde karamelliserade valnötter (rostade valnötter blandat med smält socker). Det blev verkligen supergott!

Bullar

Degen jäser och Marcus blåbärssylt står och svalnar - snart blir det blåbärsbullar!

Tvätta

Oj, vilken tvätt vi har tvättat idag - 6 maskiner. Och det är bara tvätt från senaste veckan.. Helt otroligt. Men nu är det tvättat så nu återstår bara att hänga upp allt, vet dock inte hur allt ska få plats i lägenheten men det får Marcus lösa på något sätt för jag ska sätta mig och pyssla med Line :)

God morgon!

Här är vi uppe tidigt för att vara oss, ganska skönt det också ibland. Det känns iaf inte som vi sovit bort halva dagen :) Nu ska vi snart åka och handla för senare idag får vi besök av bla Lines och Lovas farmor! Ha en bra dag!

Två fina bilder!

Syskonmys!
Lova med håret i en tofs!

Cirkus

Precis när vi kom utanför porten började regnet ösa ner. Vi bestämde oss för att strunta i picknicken och istället åkte vi till Norra berget där det var en barncirkusföreställning, det var ett bra beslut för regnet öste ner och det åskade och blixtrade jättemycket.

Här kommer lite bilder från dagen:

Picknick

Här har vi fixat för picknick hela morgonen - Marcus har bakat bröd och bullar - men nu när vi snart ska i väg så ser vädret inte alls så lovande ut som det gjorde imorse. Vi får avvakta en stund och se hur vi gör, i värsta fall får vi ha picknick hemma på vardagsrumsgolvet :)

Swedish grace



Jag tycker swedish grace-serien är så himla fin! Min favoritkaffekopp fick jag för flera år sedan av pappa och för några dagar sedan köpte jag den här rosa skålen.

Måndagslista

Var några veckor sen sist men nu är det dags för måndaglistan igen! Idag måndag är jag glad för att:
  • Vi hade en härlig dag igår med några kompisar. Först lekparken och sen blev vi bjudna på god mat hemma hos dem
  • Marcus är ledig
  • Vi ska äta blåbärspaj ikväll
  • Jag har en sån underbar familj
  • Lova skrattar och ler mycket
  • Jag fick nya mama-tidningen idag
  • Line är i en sån härlig ålder - vi skrattar ofta åt det hon säger
  • Vi har börjat fundera på Lines kalas - hon frågar varje dag om hon fyller 3 år snart :)
  • Vi ska göra egen citronsaft ikväll
Det blev en lång lista idag :)

Blåbär

Tidigare idag var Marcus ute och plockade blåbär och tillsammans rensade vi dem. Som ni ser på bilden så blev det en del, så nu ska vi snart baka blåbärspaj som vi ska äta ikväll!

Gatufesten

Saga, Sanna och min hand :)

Det var roligt igår på gatufesten! Vi tog bussen ner och tittade runt innan Oskar Linnros spelade. Vi lyssnade på några låtar innan vi följde Sanna till scenen Hellström skulle spela på. Upptäckte att converse-skor är vääldigt poppis, de flesta hade såna (inkl. jag, Saga och Sanna).

Marcus klev upp 6 imose och åkte i väg och spelade golf. Line och Lova sov till 9, så lite sovmorgon fick jag! Jag har börjat städa lägenheten, det blir fort stökigt när det är mycket folk. Tar en paus nu och ammar Lova, bloggar och leker med Line :)

Ser Håkan Hellström nu :-)

20110708099 (MMS)

Ser Håkan Hellström nu :-)


110708

Här händer det inte mycket just nu. Saga sover, Line och Sanna ser på tv och busar, Marcus byter på Lova och jag har nyss varit ner i tvättstugan. Vi ska nog försöka ta oss ut snart, det är fint väder, och ikväll är det gatufesten. Jag ska följa med Saga och Sanna som vill se Håkan Hellström och jag ska då passa på att se Oskar Linnros som spelar strax innan. 

Igår åt Lova sin första majskrok, hon tyckte inte det var supergott men lite spännande var det. Hon börjar bli så stor nu. Hon har lärt sig att vända på sig, hon sitter i barnstol och igår plaskade hon massa när hon badade :) Vår gullunge!

Line pysslar. På sig har hon sin nya klänn...

20110707098 (MMS)

Line pysslar. På sig har hon sin nya klänning som jag vunnit :-)


110702

Nu är vi tillbaka i Sundsvall och vår lägenhet igen. Det har varit jättekul att träffa våra familjer under dessa veckor men det är skönt att vara hemma igen. För någon dag sedan var vi till Ikea (igen...) och köpte bla nya hallampor, gardinstång, badbalja och matstol till Lova, så nu ska vi fixa till lägenheten ännu mer!

Liza och Lykke är och hälsar på. Det är det som är så kul nu när vi flyttat, att vi får träffa alla oftare. 
Marcus och Line håller på att baka bullar nu och jag ska strax gå och göra pannacotta med hallon, gott!

RSS 2.0