111018

Dagarna går så fort nu, hinner knappt sitta någonting vid datorn. Jag passar på nu när Marcus nattar Line och Lova leker på golvet. Lova har börjat ta sig fram nu genom att krypa med ena benet lite framåt, ser så gulligt ut!

Det regnar för fullt ute nu, jag hoppas det skiner upp till imorgon. I så fall så lämnar vi Line på förskolan och sen går Marcus och Lova med mig till jobbet. Vi har köpt en åkpåse till Lova idag så då får vi testa den imorgon!

Nu vill inte Lova leka själv så jag ska gå och busa med henne.

Storhandling

Idag efter jobbet åkte vi hela familjen och storhandlade, skönt att det är fullt i kylskåp, frys och skafferi igen! Line hittade julmust i affären så vi var tvungen att köpa det, för hennes skull alltså :p Dessutom köpte vi clementiner som var väldigt goda, jag kan säga att lite julkänsla fick vi allt.

Lova har börjat ställa sig upp mot allt möjligt och idag när hon ställde sig upp mot en kartong gick hon några steg runt den. Hon är så duktig vår lilltjej :)

111009

Nu blir det inte mycket tid till bloggen, tyvärr. Jag har börjat jobba lite så när jag är hemma går tiden till min familj. Men igår satt jag och tittade lite i bloggen och det är kul att kunna gå tillbaka och läsa om Line och Lova så jag ska försöka komma igång igen. :)

Marcus är pappaledig nu och Line har börjat 15 timmar på förskola. Som hon har längtat efter det! Lova bara växer och växer, för nån dag sedan satte hon sig upp själv från liggande! Hon har börjat sova liiite bättre på dagarna, till exempel sover hon just nu i vagnen ute på balkongen. Det känns bra att få tid med bara Line ibland, vi märker att hon uppskattar det. Lova ammar mycket fortfarande men det blir mer och mer vanlig mat också, speciellt när jag jobbar såklart.

Nu ska jag leka med Line, hoppas ni får en bra söndag!


RSS 2.0